agyfasz | január 13, 2015 | 1 Megjegyzés
Fantasztikus a hét, és nagyon úgy tűnik, hogy az elkövetkezendő napok is legalább ennyire tökéletesek lesznek! :D (ez most irónia) Vasárnaptól folyamatosan parázok és tanulok, mert hétfőn írtunk a Petőfi és Arany tételből, ma pedig megvolt az Ady-Babits kombó, holnapra pedig két szövegértést csináltam meg, és azt hiszem meghalok. Csütörtökön pedig valószínű, hogy töri témazárót írunk, bár osztályfőnök mostanában nagyon vicces kedvében van, múltheti kedvenc mondatom ""De, hogy a világ tudja, hogy nincs biztonságban Magyarország hadat üzent az USA-ának"". Ja, és pénteken magyar fakon nyelvtan tételekből felelünk. (esküszöm ennyit életemben nem szenvedtem még egy héten) (ja kimaradt az angol doga, bár, középszintű érettségi feladatokból írtunk, ötös lett, nem volt nagy kihívás, valószínű, hogy ezért nem volt eszemben eddig)
Minden amiért érdemes élnem, az az, hogy jövőhéttől két hétig nem lesz tesióra (hozsanna a magasságban!), mert a tanáraink síelni mennek!
Ma rendeltem Apple Earpods-ot, remélem a héten megérkezik, mert meghalt a régi fülesem és most ilyen fos van. Akarok még rendelni egy Nike tornazsákot, mert konkrétan semmilyen boltban nem találtam se Nike-ot, se olyat amilyet szeretnék.



the cosmos in your eyes

Wanna pull an all nighter And get into something we'll never forget. Wanna stay up and party The weekend away and not know when to quit. Wanna drive in the night to the end of the earth And go over the edge. Wanna wake up with you And say baby let's do it all over again.

ONE TWO
THREE FOUR